maandag 1 maart 2010

Award Zelflingeriemaken

Als Dankjewel voor het promoten van het Zelf lingeriemaken en het forum heb ik deze Award doorgegeven gekregen van Poetsie (Diana van het forum)
Ik voel me erg vereerd met deze Award. Dank jullie wel allemaal! Bij deze Award is het de bedoeling dat ik een aantal vragen beantwoord.
 1. Waarom maak je Lingerie?
  Ik naai al vanaf mijn 12e, door mijn moeder aangestoken. In de winkel waar ik mijn naaimachine kocht heb ik ook een naaicursus gevold en daar werd over lingeriemaken gesproken, dat leel me zo gaaf, want ik had moeite om leuke BH's te vinden in mijn maat. Badkleding was helemaal een ramp. Maar dat is nu voorbij, mijn kast puilt al aardig uit :)
 2. Hoe lang maak je al Lingerie?
  Ik ben in september 2008 begonnen met lingerie maken
 3. Waar/Hoe heb je het geleerd?
  Ik ben begonnen met een cursus bij Natalja in Zaandam. Na les 1 was ik al verkocht en ging thuis meteen verder, een week wachten kon ik niet, was alleen de juf niet zo blij mee hahahah. Verder ben ik nu zelf aan het leren tekenen vanuit boeken, want ik zou graag ook voor anderen willen maken.
 4. Waar haal jij je inspiratie vanddaan?
  Eigenlijk overal, internet, tijdschriften, reclamefolders etc.
 5. Waar koop jij je materialen?
  Eigenlijk overal, het meeste online bij bij Danglez maar ook bij Naaicentrum de speld en van de markt. Ondaks dat ik in de buurt van Kantje boord woon ga ik er niet veel heen, koop meer online, dat gaat sneller, als ik naar Kantje boord ga ben ik daar zo 2 uur zoet hahahahha.

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je lingerieaward! Je enthousiasme en creativiteit die je laat zien op je blog en forum zijn inspirerend.
  Gr. Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd, en hoop nog veel leuke, mooie en gave setjes van je te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Sandra, het is inspiratievol met welke vaart, enthousiasme en ambitie jij je op lingerie maken stort!

  BeantwoordenVerwijderen