woensdag 19 juni 2013

Fluor rose bikini voor mezelf


Tja wat kan ik erover zeggen, mooi rose is niet lelijk.....
Vorig jaar zou ik deze kleur echt niet genomen hebben maar voor nu past hij schitterend in het mode beeld denk ik. Eerst wel even bruin worden

Bij gebrek aan grote zwarte ringen ben ik gaan stoeien met de oogjes voor het schouderband. Erg leuk geworden al zeg ik het zelf.

8 opmerkingen:

 1. Een mooie bikini. Ik vind het gebruik van de ringetjes erg leuk. Nu maar hopen dat je hem vaak mag dragen deze zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor je mag gerust zeggen dat hij erg leuk is geworden. Want dat si hij. Ik hou wel van zo, n lekker fel kleurtje voor en bikini. Mooi ook met dat zwarte contrast en een slimme oplossing van die ringetjes.nu lekker de zon en het water in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geworden, en natuurlijk mag je dat zelf zeggen, want het is ook zo...:)
  Slim verzonnen met die ringetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou als bruin worden net zo gaat als je bikini dan komt het helemaal goed. Wat een onwijs leuk idee met die ringetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is inderdaad een mooie bikini geworden vind het ook een mooie kleur hou ik wel van. Leuk die ringetjes en goed bedacht hoor.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeker niet lelijk! Mooie bikini, en de afwerking met die ringen is erg goed gelukt. Creativiteit komt het best naar voren bij het ontbreken van materialen of tekort aan.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi San, hier zul je echt de blits mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Woehoe, mooie bh en lekker creatief met die ringetjes, dat maakt m helemaal uniek!

  BeantwoordenVerwijderen